5X hoe Startclub Arnhem helpt bij een goede start op de Arnhemse ondernemersmarkt

2 Minuten
starten

Als startende ondernemer komt er veel op je af. Gelukkig heeft Arnhem veel partijen en organisaties die je kunnen helpen. Het aanbod is zelf zo groot, dat je soms niet weet waar je zijn moet. Hier komt Startclub Arnhem kijken. Lees verder en ontdek waarom Startclub Arnhem de ideale plek is voor een goede start op de Arnhemse ondernemersmarkt.

1.Overzicht
Startclub Arnhem is een initiatief van Stichting Innovatiefabriek Arnhem (ook bekend van INNOVATE). Founding partners zijn Gemeente Arnhem, HAN University of Applied Sciences, ArtEZ hogeschool voor de kunsten en Rabobank Arnhem en omstreken. De club bundelt het aanbod vanuit diverse partners in de stad en biedt dit kosteloos aan op één online platform. Doordat je iedereen op één plek hebt, hoef je nooit meer al die websites af te struinen tot je vindt wat je zoekt. Er sluiten regelmatig nieuwe kennispartners bij Startclub aan, waardoor jij als starter steeds meer kennis tot je beschikking hebt.

2.Altijd een coach in de buurt
Bijna alle starters hebben behoefte aan wat coaching en advies. Via Startclub kom je gemakkelijk in contact met coaches uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid. Deze mensen beschikken over ervaring, kennis of juist de middelen die je als starter echt verder helpen.

3.Inspiratie en workshops
Startclub Arnhem en haar partners organiseren regelmatig evenementen, waar je als lid van de club gratis aan kunt deelnemen. Van workshops over succesvol ondernemen tot praktische cursussen zoals SEO voor beginners. Dit jaar is Startclub Arnhem ook begonnen met Arnhemse inspiratiewandelingen. Starters kunnen met aanjager Michiel van Drunen coronaproof door Sonsbeek wandelen om nieuwe contacten te leggen, frisse inzichten – én inspiratie op te doen.

Startclub Arnhem
Startclub Arnhem

4.Een kantoor in het Startclubhuis
In het voormalige V&D pand aan het Velperplein 23 is sinds kort het Startclubhuis te vinden. Met deze fysieke locatie kan Startclub Arnhem je als startende ondernemer nog beter helpen. Startclub biedt full-service werkplekken aan met onder andere een theebar, pooltafel en zelfs een fitnessruimte met de nieuwste apparatuur. Starten is hard werken, maar ontspannen is net zo belangrijk. Iets dat op deze mooie locatie vast gaat lukken.

5.Platform in de groei
De club heeft inmiddels ruim 200 leden en iedere dag komen er nieuwe leden bij. Als je ziet wat er in die paar maanden al bereikt is, belooft dat veel goeds voor de toekomst. Ga jij binnenkort starten of ben je de afgelopen vijf jaar gestart, en kan je wel wat hulp gebruiken? Word lid van Startclub Arnhem via de website. Een goede stap naar een succesvolle start op de Arnhemse ondernemersmarkt.

Ontdek hier meer handige Arnhemse netwerken voor starters.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

Coehoorn Centraal: dé creatieve broedplaats van Arnhem

4 Minuten
Coehoorn event