Aanmelden nieuwsbrief

Ben je opzoek naar het leukste nieuws uit de mooiste stad van Nederland? Dan is de ditisarnhem nieuwsbrief echt iets voor jou! Onze nieuwsbrief is een verzameling van alle leuke content, die wij bij ditisarnhem voor deze website maken. En sturen dit graag direct naar jou toe!  

Wat houdt het in?  
Je krijgt in ieder geval elk seizoen een nieuwsbrief van ons, waarin we vooruitblikken op wat er komen gaat. We houden je dan meteen op de hoogte van onze best gelezen artikelen van afgelopen 3 maanden.  

Naast de seizoens nieuwsbrieven, gebeurt er natuurlijk nog veel meer in onze stad. Daarvoor hebben we de ditisarnhem nieuwsbrief specials. Dit zijn speciale edities van onze nieuwsbrieven rondom bijzondere evenementen. Hiervoor werken we samen met de organisatoren en leveren we bijzondere en unieke content aan je! Ben jij of ken jij zo’n bijzonder evenement, ga dan naar citymarketingarnhem.nl voor meer informatie.  

Wij bij ditisarnhem zijn druk bezig met het nog beter maken van onze nieuwsbrief en zijn altijd benieuwd wat jij ervan vindt. Als je vragen of opmerking hebt, laat het ons weten via het contactformulier. Het wordt enorm gewaardeerd door ons team!