Stichting Citymarketing Arnhem

Stichting Citymarketing Arnhem is de regisseur van het merk Arnhem. We inspireren met het platform Dit is Arnhem, stellen partijen in staat het merk Arnhem optimaal te benutten en werken met velen samen aan een sterk merk Arnhem met als doel het aantrekken en behouden van (jong)talent. Wil je meer weten over onze organisatie of ben je benieuwd hoe je zelf het merk Arnhem kunt benutten in je communicatie? Neem een kijkje op www.citymarketingarnhem.nl.

Evening view of the central railway station area with offices in the Dutch city of Arnhem

Welkom in Arnhem

Arnhem is de thuisbasis van makers en bouwers. Een groene stad waar 'duurzaam' een werkwoord is. De stad van mensen die een slag kunnen verliezen én die zich nooit gewonnen geven. De Gelderse hoofdstad met het gouden én het rauwe randje.

Waar de inwoners de Rijn verlegden om een stad aan de Rijn te zijn. En waar de trolleybus wegreed uit het naoorlogse puin. Waar een grote verscheidenheid aan mensen jaarlijks het  verleden herdenkt en bouwt aan de toekomst. Maar bovenal stad van de Ernemmers die kunnen nuilen, niet snel onder de indruk zijn en een groot trots 'hert' (hart) hebben.

Collage Dit is Arnhem

Het merk Arnhem

Veel Arnhemmers streven naar en werken aan creaties en initiatieven die aantoonbaar vernieuwend zijn met een duurzame, zichtbare en zinvolle bijdrage voor mens en maatschappij. De website ditisarnhem.nl biedt hen een podium om dit aan de wereld te laten zien.

Het merk Arnhem, in beheer bij de Stichting Citymarketing Arnhem, biedt inspiratie en begeleiding om hier handen en voeten aan te geven.

De merkwaarden van Arnhem komen logisch voort uit de kracht en het onderscheidend vermogen van de stad: groen, vrij, creatie(f).

Groen zijn onze longen

Creatief is onze geest

Vrij is onze stad

Benieuwd wie wij zijn?

Het Regieteam werkt aan de meerjarenstrategie, de uitvoering en het contact met stakeholders.

Pasfoto Bas Keukens
Bas Keukens
Communicatie- & Relatiemanager
Robbert Nesselaar
Robbert Nesselaar
Directeur
ik_cma
Lineke Los
Office- & Projectmanagement

Bestuur

Leendert
Leendert Combée
Voorzitter
Meike Verhagen
Meike Verhagen
Secretaris
Bart van den Hoven
Bart van den Hoven
Algemeen bestuurslid
Foto Anke
Anke Pollmann
Algemeen bestuurslid
IMG-20221118-WA0000
Elze Meijering
Penningmeester

Ondersteuning tijdelijk merkenbureau en inspiratieplatform

Tijdens de merkontwikkeling is de Stichting gevoed door een tijdelijk Arnhems merkenbureau en ondersteund door een inspiratieplatform met daarin een selectie van de beste strategen, creatieven en specialisten uit de stad.

Leden van het merkenbureau: Sjoerd Stouten, Willem Vierdag, Hilmer Thijs, Ferdinand Hartgers, Hester van Hartingsveldt, Ferdinand Lam, Evert Burggrave, Tessa de Boer, Dana Dijkgraaf, Lee-Roy Kool, Marcel Baauw, Bram Jeurissen. Inspiratieplatform: Marieke de Boer, Marco Derksen, Xandra Derks, Robert Jan Buis, David Harpe, Jomar Post.

Nieuws, vragen of opmerkingen