7 Arnhemse netwerken voor starters

3 Minuten
Netwerk Arnhem voor starters

Arnhem is een echte stad voor netwerkers. Samen bouwen we aan de toekomst. We kennen dan ook veel business en netwerkclubs in Arnhem. Ook als starter kun je bij verschillende netwerkorganisaties terecht. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

1.Ondernemers contact Arnhem (OKA)
Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) is de oudste en grootste ondernemersvereniging van Arnhem en behartigt de belangen van rond de 300 aangesloten leden. OKA organiseert netwerkbijeenkomsten voor haar leden met als doel het stimuleren van de lokale economie en het uitwisselen van kennis. Per jaar worden er meer dan 25 interessante bijeenkomsten georganiseerd.

2.Startclub Arnhem
Startclub Arnhem is een platform waar startende ondernemers in Arnhem terecht kunnen als ze op zoek zijn naar kennis, coaching, netwerk en financiering. Het platform bundelt het aanbod vanuit diverse partners in de stad en biedt dit aan op één online platform. Via Startclub Arnhem leg je contact met coaches uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Mensen met kennis, ervaring of middelen die jou als starter écht verder kunnen helpen.

3.Arnhem Business
Met Arnhem Business bereikt je onderneming als snel duizenden mensen. De organisatie biedt verschillende samenwerkingsmogelijkheden om je onderneming zowel on- als offline beter zichtbaar te maken. Door een stukje over je onderneming in het magazine, de vele netwerkbijeenkomsten en het online profileren via de kanalen van Arnhem Business.

4.Jong MKB Arnhem en Nijmegen
Jong MKB Arnhem en Nijmegen is een ondernemersnetwerk voor starters die willen leren van de ervaringen van anderen. Je kunt hier ideeën opdoen en kennis uitwisselen. 11 keer per jaar komen inspirerende, actieve ondernemers samen voor een workshop, clinic, presentatie, bedrijfsbezoek of andere bijeenkomst. Binnen de organisatie ontmoet je gelijkgestemde ondernemers die tegen dezelfde zaken aanlopen als jij en elkaar verder kunnen helpen.

5.Vitesse Business Academy
Vitesse Business Academy (VBA) is een speciale business club voor jonge professionals. Deze business club is exclusief voor jonge ondernemers, ZZP’ers en talenten binnen organisaties tussen de 20 en 35 jaar. De Business Academy verbindt leden aan het grote bestaande netwerk van Vitesse en haar Business Club Vitesse-GelreDome.

6.Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem
De Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem (SJOA) is een club voor jonge ondernemers in Arnhem! Hier zijn alle ondernemers en professionals welkom. SJOA ondersteunt het ondernemende klimaat in Arnhem, maar biedt ook ruimte voor professionals met een managementfunctie binnen hun organisatie.

7.Turkse Ondernemers Vereniging
De Turkse Ondernemers Vereniging (TOV) is een van de eerste belangenbehartigersverenigingen van Nederland. De TOV richt zich specifiek op interculturele ondernemers en opereert als schakel tussen hen en diverse instellingen in Arnhem. TOV neemt daarom ook deel aan diverse overleggen en projecten in samenwerking met overheid, onderwijs, netwerkpartners en andere maatschappelijke instellingen.

Neem gerust een kijkje op de website van deze netwerkorganisaties. Als het weer kan, ben je altijd welkom om een bijeenkomst bij te wonen en om te kijken of het wat voor je is. Wil je meer weten over starten in Arnhem? Kijk dan eens bij Startclub Arnhem of stel je vraag aan de ondernemersdesk van de gemeente.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

De flowbatterijen van het Arnhemse Elestor veroveren de wereld

3 Minuten
Elestor Thijs en opslagplaats