Een ode aan de stad door Annet Veerbeek

1 Minuut
Schrijvende hand

Lief Arnhem, een ode aan de stad is een project waarin bekende en minder bekende Arnhemmers een ode schrijven aan de stad. Hier lees je de brief van Annet Veerbeek.

Annet Veerbeek

Lief Arnhem,

25 jaar geleden ging ik vanuit Eerbeek studeren in Nijmegen, maar mijn hart lag bij jou.
Voor het eerst op kamers in het Spijkerkwartier en een weekendbaantje in de Bijenkorf. Ik voelde mij direct thuis door je diversiteit en vrijheid.

Toen ik bij Trix&Rees werkte, kwam ik aanraking met de Mode Biënnale en de bijzondere ontwerpers die je huisvest. Daarna zette ik mijn carrière voort bij Mippies in het Modekwartier… terwijl ik startte met m’n eigen bedrijf. In het begin vooral interieurvormgeving en nu voornamelijk modestyling en producties voor events.

Mijn hart verloor ik in Nijmegen, maar de vrije en creatieve geesten in Arnhem bleven mij aanspreken. Uiteindelijk waren het je warmte en diversiteit die mij terug lieten komen.

Inmiddels woon ik alweer 10 jaar samen met Remko (en ons dochtertje Juno) in het Modekwartier. Boven m’n atelier en shop, dus we genieten volop van jouw bijzondere kwartier in Klarendal. Het culturele aanbod, het lekkere eten, de fijne cafés, clubs en festivals vind ik heerlijk. Gelukkig won Arnhem het van Nijmegen.

Je bent een stad waar ik van hou! Inspirerend en zonder blabla. Ik hou van jouw bewustzijn, je diversiteit en je creativiteit…

Ik blijf nog even bij je.

Liefs,

Annet Veerbeek
Fashionstylist en producties

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

Een ode aan de stad door Jordi Storteboom

1 Minuut
Schrijvende hand