Een ode aan de stad door Joey Hartkamp

2 Minuten
Schrijvende hand

Lief Arnhem, een ode aan de stad is een project waarin bekende en minder bekende Arnhemmers een ode schrijven aan de stad. Hier lees je de brief van zanger Joey Hartkamp.

Joey Hartkamp

Lief Arnhem,

Wat zijn de afgelopen maanden bizar geweest. We kwamen terecht in een rollercoaster van onzekerheid, maar ook van heel veel emoties. Het is absoluut geen makkelijke tijd, maar ik denk dat wij trots op elkaar mogen zijn!

We hebben stil gestaan bij de zorg en hoe zwaar deze helden het hadden. Ik heb diep respect voor de vitale sector en hoe zij dag en nacht hebben gestreden voor de volksgezondheid. En laten we ook stilstaan bij ondernemers en de onzekerheid van vele banen. Bijvoorbeeld een bruidsjurkwinkel, taxibedrijven, dansscholen, musea en vele ondernemers in de evenementenbranche die hun opdrachten als sneeuw voor de zon zien verdwijnen.

Wat mis ik de mooie evenementen die Arnhem heeft. Van het Sonsbeek Theater Avenue tot Arnhem Proeft en van Koningsdag tot gewoon het gezellig borrelen en stappen in onze stad. En om dan maar een klein beetje reclame te maken, het festival wat ik samen met mijn broer organiseer en wat helaas ook niet door mocht gaan… FEESTBEESTEN Festival.

Maar, beste Arnhemmers: alles kump altied goed! Wij zijn een stad van verbinding en van keihard werken. De mouwen opstropen en altijd het beste maken van iedere situatie want WE ARNHEM!

Voor je het weet staan we weer samen te juichen voor oranje op de Jansplaats…
Voor je het weet mogen de Arnhemse artiesten iedereen weer entertainen…
Voor je weet lopen we weer in muizenstapjes op de Hommelsemarkt…
Voor je weet lopen we weer massaal de Airborne… (ik niet trouwens ;))

En voor je het weet staan we na een 3-0 overwinning weer te feesten in de Schoof of Bloopers. En natuurlijk kan ik ook niet wachten om weer in volledige vrijheid te kunnen optreden! Tot die tijd kunnen we nog even lekker blijven nuilen op alles en iedereen en zeggen die hebben het goed wies kapot!

Lief Arnhem, laten we trots zijn op onze stad! Want wat hou ik veel van onze stad aan de Rijn.

Liefs,

Joey Hartkamp
Zanger

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

Colofon

1 Minuut