Ben jij De Innovatiefste Student van Nederland?

1 Minuut
Innovate

Ben jij student op het MBO, HBO of aan de Universiteit in Nederland en heb je een idee waarmee je impact wil maken of al maakt op de wereld? Dan is dit jou moment! INNOVATE gaat, net zoals vorig jaar, samen met Quest en Quote op zoek naar de innovatiefste student van Nederland. Bekijk de video hieronder voor meer informatie.

Wat kun je winnen?
Zit jouw initiatief straks bij de 9 finalisten? Dan krijg je een intensieve bootcamp met trainingen van vooraanstaande organisaties die samen met jou er voor gaan zorgen dat initiatief een enorme boost krijgt. Heb je al een bedrijf? Dan gaan we er samen met onze partners voor zorgen dat je nog meer impact gaat maken!

De winnaar wint een reis naar Silicon Valley en krijgt coaching van topcoaches uit de V.S. en je gaat op zoek naar investeerders en/of andere partners voor jouw initiatief.

Daarnaast kom je met jouw initiatief in het populairste wetenschapsmagazine van Nederland: Quest!

Dus, heb jij een innovatie die onze wereld eerlijker, gezonder of duurzamer maakt? Meld je dan vóór 1 juli aan op de INNOVATE website. Wil je meer weten over studeren in Arnhem? Kijk dan eens bij Arnhem Studiestad.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

Lief Arnhem, een ode aan de stad

1 Minuut
Schrijvende hand