Jody van Ongewoon Lekker tipt 7x Food & Drinks in Arnhem

2 Minuten
Omgewoon Lekker

“Deze stad gevuld met trolleybussen, gezellige terrasjes, uitzicht op de Nederrijn en bijzondere winkeltjes is zeker de moeite waard om eens te bezoeken.” Een stukje uit de Time to Momo minigids. 

Focus eten en drinken
Focus eten + drinken zit onder één dak met Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein, middenin Arnhem. De kaart onderging dit seizoen een transformatie, en bevat (lokale) bieren, wijn, sterke drank en alcoholvrije alternatieven. Echt een lekker plekje voor een vullende lunch. Het bezoek kan je hier natuurlijk afsluiten met een filmpje.

Focus

Foodhall
Sinds maart 2019 is de Foodhall te vinden aan de Rijnkade. De oude glazen kas is omgetoverd tot een kleurrijke foodhall. Je vindt er sushi, burgers, steak, pizza, taart en vegetarische gerechten. Geen zin om binnen te zitten? Aan de Rijnkade is een groot terras gecreëerd met uitzicht op de Nederrijn.

Caspar
Restaurant Caspar is gevestigd in het hippe Modekwartier. De kaart wisselt wekelijks met minimaal één vlees, één vis en één vegetarisch gerecht. Daarnaast heb je keuze uit 12 verschillende tapbieren en zo’n 10 bieren uit fles. Je krijgt hier grote porties, dus neem met middelgrote honger vooral geen voorgerecht.

Caspar

Davo
Ook hier zit je weer op zo’n lekker terras met uitzicht op het water. DAVO bar is te vinden aan de Rijnkade. 

Café de Beugel
Je loopt dit kleine cafeetje al gauw voorbij, maar doe dit vooral niet! Bij Café de Beugel kun je terecht voor bijzondere speciaalbieren van de tap en uit de fles.

‘T Taphuys
De plek die je niet mag missen tijdens een weekendje Arnhem. ‘T Taphuys is niet alleen geschikt voor bierliefhebbers, maar ook voor mensen die liever een glaasje wijn slurpen. De keuze is hier reuze, en met een kredietkaart tap jij zelf jouw biertje/wijntje. Fantastisch concept!

Taphuys

Hotel Modez
Heb je de hele dag heerlijk genoten van alle biertips en ben je op zoek naar een smaakvol hotel? Hotel Modez telt 24 kamers en twee studio’s en geen enkele is hetzelfde. De kamers zijn ontworpen door verschillende modeontwerpers als Bas Kosters, Antoine Peters en Margaret van Bekkum.

Lees het hele blog van Jody.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

Een ode aan de stad door Joey Hartkamp

2 Minuten
Schrijvende hand