Toilet experience op een hoogte van 18 meter

1 Minuut
Toilet Experience BLOU Rooftop bar

Als je moet, dan moet je. Maar wanneer je hoogtevrees hebt, bedenk je je misschien wel twee keer voordat je gebruik maakt van deze wc. De wc op de vijfde verdieping van Hotel Haarhuis is een sensatie. Waarom? Het toilet heeft een glazen vloer! 

Terwijl je je kleine of grote boodschap doet, staar je in een gat van 18 meter diep. Echt spectaculair wordt het wanneer je doortrekt en je getrakteerd wordt op een lichtshow. Veertien snel flitsende lichteffecten kleuren het 18 meter diepe gat. Dan pas zie je echt hoe diep de ruimte is waar je bovenop staat. Het is dat je net geweest bent, anders zou je het in je broek doen.

Toilet award BLOU
Gouden kraan BLOU
Toilet Experience BLOU Rooftop bar

Roofdrop
De wc van Hotel Haarhuis kun je vinden bij de BLOU Rooftop bar. De wc is gebouwd in een oude liftschacht. “Als je naar binnen loopt, merk je eigenlijk nog niets. Maar als je naar de wc bent geweest en je trekt door, dan word je verrast met lichteffecten”, zegt directeur Wouter Dekker van Hotel Haarhuis. Het idee kwam van iemand van de technische dienst die voorstelde om de oude liftschacht te gebruiken. “Wij zeiden: gaaf idee. Ga het maar maken.” De ‘Roofdrop’ is inmiddels uitgeroepen tot mooiste toilet van Nederland.

 

Voor meer informatie kijk op BLUE Rooftop bar of Hotel Haarhuis.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

Eerlijk en sociaal tassenontwerp bij Fraenck

3 Minuten
FRAENCK Tas