5 Arnhemse alternatieven voor verre bestemmingen

2 Minuten
Zomer

Ondanks dat ‘hoe verder, hoe beter’ soms de trend lijkt, laten we je graag zien wat er ook dichtbij te ontdekken valt. Bekijk 5 internationale bestemmingen, waarvoor wij een fantastisch Arnhems alternatief hebben gevonden. 

Rooftopbar New York –> Blou Rooftop Bar
Briesje door je haren, cocktail in je hand en een adembenemend uitzicht over de stad. Hiervoor hoef je niet naar Manhattan. Dankzij Hotel Haarhuis heeft Arnhem namelijk een eigen rooftop bar. Inclusief spectaculair uitzicht natuurlijk.

BLOU

East Side Gallery Berlijn –> Boterdijk
Hou je van street art? Dan kun je Berlijn inruilen voor de Arnhemse Boterdijk. Hier zijn door de jaren heen mooie kunstwerken bijgekomen en het is ook nog eens een leuke plek om te wandelen. Nog een voordeel: het is er een stuk rustiger dan in Berlijn.

Boterdijk

Kruger National Park –> Cattepoelseweg
Giraffen, neushoorns en zelfs leeuwen. Voor deze exotische dieren hoef je geen uren in het vliegtuig te zitten. Fiets onder het viaduct bij de Cattepoelseweg door en voor je het weet sta je oog in oog met in ieder geval drie van de Big 5.

Giraffe

Parijs –> Modekwartier Klarendal
Gaat je hart sneller kloppen van Haute Couture? Vergeet Parijs en ga naar het Arnhemse Modekwartier. Als je een tas in Parijs koopt, zie je die overal terug. Een item van het modekwartier is een stuk unieker. Daarnaast leer je ook de ontwerpers en hun passie voor duurzame mode kennen. Ook is de koffie bij de nabijgelegen tentjes een stuk beter te betalen dan in de Franse hoofdstad. 😉

Modekwartier

Costa Blanca –> Strand Zuid
Daar aan de Costa del Sol, tingelingeling. Is het dit jaar vast weer vol…. En dan zit je bij Strand Zuid stukken beter. Voetjes in het zand, zonnetje op je gezicht en genieten van alle leuke activiteiten die er te doen zijn. Houd voor de aankomende activiteiten de Strand Zuid agenda in de gaten.

StrandZuid Arnhem

Meer tips voor deze zomer? Kijk in de agenda.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

Op ontdekkingstocht door de 7 straatjes

5 Minuten
7 straatjes