Worden wie je wilt zijn

2 Minuten
Studeren in Arnhem sfeerbeeld

Studeren in Arnhem betekent studeren in een groene, creatieve en praktische stad. Dat zijn geen loze woorden, maar waarden die je overal in Arnhem terugziet. Bijvoorbeeld bij de drie hbo-instellingen in Arnhem: de creatieve opleidingen van ArtEZ, de praktische studies bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) en de groene opleidingen bij Van Hall Larenstein.

Dat juist die drie opleidingen in Arnhem zitten is geen toeval. Het bedrijfsleven, onderwijs, cultuur en natuur zijn in Arnhem geen losse eilandjes die niets met elkaar te maken hebben. Integendeel. Samenwerken met elkaar, talenten benutten en samen successen boeken door gebruik te maken van elkaars kwaliteiten. Dat is de manier waarop we dat in Arnhem aanpakken.

ArtEZ)

Met ArtEZ, de HAN en Van Hall Larenstein heeft Arnhem onderwijsinstellingen in huis die de stad voeden én die zelf gevoed worden door de stad. En daar zie je overal in Arnhem voorbeelden van. Van SEECE, een samenwerking van bedrijven, instellingen en groepen binnen de HAN, tot de samenwerking van ArtEZ met de vele culturele instellingen die we in Arnhem hebben.

HAN studenten
HAN vlaggen
HAN Studenten

Het beste in jezelf
Arnhem is een stad waar je leert, ontwikkelt, groeit en ontspant in het groen. Waar successen worden gehaald in mode, energietransitie, klimaatadaptatie, innovatie en automotive. Hier word je gestimuleerd om zelf je weg te kiezen door anders te denken en anders te doen.

Grote bedrijven, startups en scale-ups werken in Arnhem samen met jonge talenten om de wereld een betere plek te maken. Met als doel om het beste in jezelf naar boven te halen door te blijven groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. In Arnhem kun je al je ambities waarmaken en word je daarin gesteund door een energieke stad die altijd op zoek is naar kansen en mogelijkheden.

StrandZuid Arnhem

Als je denkt aan bruisende studentensteden in Nederland is Arnhem misschien niet de eerste stad die je te binnen schiet. Maar Arnhem is bij uitstek de stad waar je kunt worden wie je wilt zijn en waar je bovendien inspiratie kunt putten uit kunst, cultuur, natuur en de vele festivals en evenementen.

Kijk voor meer informatie over de opleidingen op HAN, ArtEZ, Van Hall Larenstein of op SEECE. Wil je meer weten over studeren in Arnhem? Kijk dan op Arnhem Studiestad.

Beelden HAN: Eva Broekema

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

Ben jij de innovatiefste student van Nederland?

1 Minuut
Innovate