Het ultieme evenement voor changemakers

2 Minuten
Studiestad

Maak je je wel eens zorgen? Over willekeurige dingen of over dingen die moeilijk of ingewikkeld zijn? Of beide?

“Is dit gewoon hoe het studentenleven nu is? Zal het ooit weer normaal worden? Hoe vind ik een kamer? Of een baan? Wat is mijn plaats in de maatschappij? Hoe ga ik mijn studie betalen? Zal ik ooit in staat zijn om een huis te kopen? Wat zal er van onze planeet worden?”

Arnhemse studenten hebben een aantal dingen gemeen. Een daarvan is de toekomst. Niemand weet wat die zal brengen. Maar ze komt eraan. Dag na dag. Dus niets doen is geen optie.

Na verschillende succesvolle edities organiseert Arnhem Studiestad weer een hackathon: de Student City Challenge Arnhem. Tijdens het evenement, dat plaatsvindt op 13 en 14 mei, ga je samen met andere studenten aan de slag met uitdagingen die jouw dagelijks leven raken:

Arnhem Studiestad biedt je 2 dagen op een geweldige locatie met een team van toegewijde professionals en een programma dat je zal inspireren om met oplossingen te komen die je niet voor mogelijk had gehouden. De studenten met de beste 3 ideeën gaan naar huis met diverse prijzen en een kans op een Orion coaching voucher ter waarde van € 2.500, een podium bij de Innovate community en coaching door Startclub Arnhem.

SCHRIJF JE IN!

Plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij. Denk ook na over wat je echt frustreert met betrekking tot de 4 thema’s.
Frustraties? Ja! Echte menselijke zorgen en problemen, bij voorkeur die waar je zelf invloed op hebt. Hoe specifieker, hoe beter. Omdat wij geloven dat de beste oplossingen ontstaan als we ons echt met het probleem gaan bezighouden. Vertrouw ons, dit zal werken. Ben jij klaar voor de uitdaging? En durf je de toekomst in eigen handen te nemen? Meld je aan en je wordt uitgenodigd voor een kick-off bijeenkomst op donderdag 21 april van 16.00 tot 18.00 uur.

Meld je aan vóór 20 april!

Meld je aan

Kijk voor meer informatie over tips over studeren in Arnhem bij Arnhem Studiestad.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

Op ontdekkingstocht door de 7 straatjes

5 Minuten
7 straatjes