Ben jij de innovatiefste student van Nederland?

1 Minuut
Innovate

Studeer jij aan een Nederlandse onderwijsinstelling, (of ben je in 2021 afgestudeerd) en zit jij te wachten op een kans om jouw idee realiteit te maken? Dan is dit jouw moment! INNOVATE is namelijk op zoek naar de áller-innovatiefste student van Nederland. Doe mee met jouw idee en win fantastische prijzen! Bekijk de video hieronder voor meer informatie.

Wat kun je winnen?
Zit jij (of je team) straks bij de 10 finalisten? Dan krijg je een intensieve Bootcamp met trainingen en coaching van grote organisaties (o.a. PricewaterhouseCoopers) die samen met jou er voor gaan zorgen dat je écht impact kunt gaan maken met jouw idee! Ben je al bezig met impact maken en heb je bijvoorbeeld al een eigen bedrijf? Dan gaan we er samen met jou voor zorgen dat je nóg meer impact gaat maken!

Als innovatiefste student van Nederland win je een geheel verzorgde reis naar Silicon Valley plus 5.000 euro om echt aan de slag te gaan met jouw initiatief!

Daarnaast krijg je toegang tot het netwerk, en aandacht voor jouw initiatief via INNOVATE, Quote, Quest en alle partners die betrokken zijn bij het project!

Heb je een initiatief dat onze wereld eerlijker, gezonder of duurzamer kan maken? Meld je dan voor 14 juni aan op de INNOVATE website. Inschrijven kan als individu of als groep. Doe je mee? Dan blijft jouw idee natuurlijk jouw eigendom. Wil je meer weten over studeren in Arnhem? Kijk dan eens bij Arnhem Studiestad.

 

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

Alles uit je talent halen op Papendal

2 Minuten
Atletiekbaan Papendal