Schrijver Guus Kuijer op bezoek tijdens Kinderboekenweek in Rozet

1 Minuut
Guus Kuijer_Fotograaf Stefan Tell

Op zaterdag 8 oktober komt Guus Kuijer – één van Nederlands meest bekende kinderboekenschrijvers – naar Rozet. Als onderdeel van de landelijke Kinderboekenweek, welke plaatsvindt van 5 t/m 16 oktober, leest Kuijer voor uit zijn nieuwste boek. Na het voorlezen volgt een boekenverkoop inclusief signeersessie. De opbrengst van de verkoop gaat naar een goed doel. 

Over Guus Kuijer en het programma
Guus Kuijer is met name bekend van kinderboekenreeksen als Madelief en Polleke. Op zaterdag 8 oktober leest hij in Rozet voor uit zijn nieuwste boek, dat hij speciaal schreef voor Stichting Gaandeweg. Kuijer is sinds dit jaar ambassadeur van Stichting Gaandeweg, een stichting die vakanties verzorgt voor kinderen met kanker en hun gezin. Na het voorlezen kan je het boek ter plekke kopen en laten signeren. De opbrengst van de boekenverkoop gaat naar de stichting.

Praktische informatie
Guus Kuijer leest op zaterdag 8 oktober twee keer voor: van 13.00 tot 14.00 uur in Rozet Centrum, en van 14.30 tot 15.30 uur in Rozet Presikhaaf. Het programma is gratis, en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Inschrijven kan via www.rozet.nl/kinderboekenweek2022. Op deze pagina vind je ook informatie over alle andere activiteiten tijdens de Kinderboekenweek in Rozet.

Over de Kinderboekenweek
De landelijke Kinderboekenweek vindt in 2022 plaats van woensdag 5 t/m zondag 16 oktober, en staat geheel in teken van het thema Gi-ga-groen! Een perfecte tijd om extra bezig te zijn met boeken én met alles wat de natuur ons te bieden heeft. Bij Rozet worden diverse groene jeugdactiviteiten georganiseerd, met o.a. een speurtocht, workshops tekenen en knutselen, voorstellingen en voordrachten van schrijfsters Kelly van Kempen (De Sterrensteen) en Anoek van Korlaar (Zora de Superkat).

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.