Kom in de kerststemming in het Posttheater

2 Minuten
513-7846-dMmdW_Moerstaal_03_Copyright-Mariska-Steenbergen

Arnhem, 12 december – Wakker het kerstgevoel dit jaar extra goed aan en kom alvast in de stemming in het Posttheater. Tussen 16 en 23 december zijn er verschillende kerstvoorstellingen te zien. Zo is er De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial vol absurdisme; zingen de Meisjes met de Wijsjes een breed repertoire aan Nederlandse nummers in een speciale kersteditie en improviseert Op Sterk Water weer een hele Kerstshow bij elkaar. Met een gouden randje.

Un, Dos, Stress met De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial
Cabaretiers Remy Evers, Thijs van de Meeberg en Marco Lopes vormen samen de cabaretformatie Un, Dos, Stress. Hun chaotische voorstellingen zijn een genre op zich. Absurdistisch, lomp, aandoenlijk, speels en treurig. Met De Grote Kerstspecial zetten ze met hun verbazingwekkende sketches en scènes het theater volledig op zijn kop.

De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial is de snelste, goedkoopste en relativerendste weg naar het ultieme kerstgevoel. Enkele reis. Dat wel.

Praktische informatie
Voorstelling: De Grote Un, Dos, Stress Kerstspecial
Datum: vrijdag 16 en zaterdag 17 december 2022, aanvang 20:30 uur
Locatie: Posttheater Kleine Zaal, Rosendaalsestraat 27, Arnhem
Kaartverkoop via  www.posttheater.nl

Un, Dos, Stress_foto door Annemieke van der Togt_vormgeving Anne Neuteboom

de Meisjes met de Wijsjes met MOERSTAAL (kersteditie)
IJzersterke, vierstemmige zang, hilarische scènes en een virtuoze muzikant. Een verfrissende wind van de enige echte Nederlandse Vocalpopgroep: de Meisjes met de Wijsjes.

513-7846-dMmdW_Moerstaal_03_Copyright-Mariska-Steenbergen

Stoerder en gewaagder dan hun eerste show Tegeltjeswijsheid schudden zij het brave imago van zich af met hun tweede theatervoorstelling MOERSTAAL. Een programma over communicatie in onze moerstaal, oertaal, gebarentaal, lichaamstaal, muzikale taal of juist gebrek aan taal…

Begeleid door hun multi-instrumentalist brengen de Meisjes een breed repertoire aan bekende en minder bekende Nederlandse nummers van artiesten als Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Alain Clark, de 3JS en Anouk. Aangevuld met eigen werk van de Meisjes wordt alles uit de kast getrokken om je omver te blazen, te ontroeren en te verrassen.

Praktische informatie
Voorstelling: de Meisjes met de Wijsjes met MOERSTAAL (kersteditie)
Datum: donderdag 22 december 2022, aanvang 20:30 uur
Locatie: Posttheater, Rosendaalsestraat 27, Arnhem
Kaartverkoop via www.posttheater.nl.

Op Sterk Water met Kerst Op Sterk Water
De heren van Op Sterk water staan al ruim twintig jaar aan de top van het Nederlandse improvisatiecabaret en weten met hun improvisaties zelfs de lastigste situaties op te lossen. In Kerst Op Sterk Water is dat niet anders. Maak je op voor een avond vol humor, razendsnelle sketches en hilarische vondsten. Dus die ouderwets kneitergrappige improcomedy, maar dan met een gouden randje.

Praktische informatie
Voorstelling: Kerst Op Sterk Water
Datum: vrijdag 23 december 2022, aanvang 20:30 uur
Locatie: Posttheater, Rosendaalsestraat 27, Arnhem
Kaartverkoop via  www.posttheater.nl

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.