Introdans lanceert belevingsroute 50 jaar Introdans

1 Minuut
Kerstgala introdans

Om het 50-jarig jubileum ook op een heel andere manier te vieren heeft Introdans een speciale belevingsroute door de binnenstad van Arnhem ontwikkeld. De route is een cadeau aan de stad, de ondernemers en het publiek. De belevingsroute is gratis beschikbaar in de app stores.

Waar liet Introdans onuitwisbare indrukken achter? En welke plekken zijn het meest bijgebleven? Warme herinneringen zijn aaneengeregen tot een route langs tien, voor Introdans bijzondere plekken in de binnenstad van Arnhem. Verhalen over een verloren tas met daarin de opbrengst van een tournee van tienduizend gulden, over illustere diners waar artistieke plannen zijn gesmeed, balletfragmenten in de Eusebiuskerk, een kleine kostuumexpositie bij Rozet en nog veel meer. De belevingsroute is een fysieke wandeling met toegevoegde realiteit in film en audio in de vorm van exclusieve beelden, interviews en gesprekken met dansers en directie. Ook voor de stad en de binnenstadondernemers is dit een bijzonder project. Het nodigt (nieuw) publiek uit om Arnhem te bezoeken en geeft winkels en horecazaken de gelegenheid bij een speciaal concept aan te haken. Zij ontwikkelen speciale producten of activiteiten die aansluiten bij de route.

De app is vanaf 6 maart en gedurende heel 2022 gratis beschikbaar in de stores. Klik hier voor de link.

Introdans bestaat dit seizoen 50 jaar. Met Arnhem als bewust gekozen vestigingsplaats heeft het gezelschap een bijzondere band opgebouwd. Het is de thuisbasis van alle Introdansers. Hier heeft Introdans zijn geschiedenis geschreven en zal ook onze toekomst plaatsvinden.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.