In Rijnstate geboren baby’s jaar lang gratis lid van Vitesse Kids Club

1 Minuut
Vitesse_Rijnstate[11265]

Rijnstate en Vitesse hebben de handen ineengeslagen voor een mooie actie voor pasgeborenen. Alle baby’s die in Rijnstate worden geboren krijgen sinds 1 maart gratis een jaar lidmaatschap van de Vitesse Kids Club. Hierbij horen onder meer een welkomstpakket, een Kids Club-pas en deelname aan leuke evenementen. 

Rijnstate is al sinds 2010 partner voor de medische zorg van de eerste selectie en de jeugdspelers van Vitesse, dat ook op andere vlakken samenwerkt met het Arnhemse ziekenhuis. De kennis en kunde van beide organisaties wordt ook gebundeld en ingezet om inwoners in de regio te helpen om gezonder en vitaler te leven en sporten te promoten. Daar is deze actie een voorbeeld van.

De actie is gelanceerd door een bezoek van Vitesse-aanvoerder Matúš Bero aan Rijnstate, de plek waar op 14 mei 2022 (precies op de 130ste verjaardag van Vitesse) zijn dochter Matea geboren werd. “Rijnstate zal voor altijd een speciale betekenis hebben voor mijn gezin. Ik ben er trots op dat mijn dochter in Arnhem en in dit ziekenhuis geboren is. Dankzij de goede zorgen van Rijnstate kijken wij terug op een soepele en bijzondere bevalling”, vertelt Bero. “Matea werd bij haar geboorte uiteraard direct supporter van Vitesse. Het is mooi dat dit dankzij deze actie nu ook voor nog meer baby’s mogelijk gemaakt wordt.”

Rijnstate is blij met de jarenlange samenwerking met Vitesse en juicht toe dat zo op een creatieve manier aandacht gevraagd wordt voor sport en bewegen.

Vitesse en Rijnstate kijken uit naar een vruchtbare en langdurige samenwerking met de Vitesse Kids Club.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.