Geniet van speciale acties vol fashion en design in het Modekwartier

1 Minuut
Binnenste Buiten[11327]

Elk jaar vieren de creatieve ondernemers in het Modekwartier de start van de lente, de start van een nieuw begin. En omdat zij al weken reikhalzend uitkijken naar zonnige, mooie dagen wordt dat op 1 april* met Binnenstebuiten uitbundig gevierd. Weer of geen weer: de deuren gaan wagenwijd open om de lente (en het publiek!) binnen te laten.

Alle ondernemers in het Modekwartier grijpen deze dag aan om kasten en stellingen binnenstebuiten te keren voor de grote lenteschoonmaak. Dat betekent voor de bezoeker: volop gezelligheid in de wijk en heel veel zonnige lentecollecties met speciale acties. Niet omdat het goedkoper kan, maar om ruimte te maken in de winkels en ateliers. Om nieuwe producten te kunnen maken. Om ruimte te creëren in alle hoofden en om tot nieuwe ideeën te komen. Uitgangspunten daarbij blijven duurzaam en ambachtelijk produceren

Vintagemarkt èn opening Begane Grond
Extra redenen om naar deze feestelijke dag in het Modekwartier te komen zijn de Vintage markt (Lente-editie) bij ABC Libertas en de opening van Begane Grond.
Waar ooit het eerste warenhuis van Arnhem stond, opent met Begane Grond een nieuw, duurzaam warenhuis. Op deze een creatieve broedplaats krijgen startende ontwerpers hun werkplek en zijn hun producten te koop in de shop. Eén deur verder is er op 1 april in de Libertastuin een vintage markt.

Kom rondneuzen, geniet van de lente en laat je verrassen door onze kleurrijke etalages en winkels. De deuren staan wagenwijd open op zaterdag 1 april a.s. van 11.00 tot 17.00 uur in Modekwartier Arnhem.

*Hahaha op 1 april? Ja, echt waar!

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.