Danscollectief Arnhemse Meisjes presenteert Dance Flavours in Theater a/d Rijn

2 Minuten
Arnhemse Meisjes – DFPN 21 november 2022 – Credits Anna Fransen

Danscollectief Arnhemse Meisjes presenteert op maandag 21 november de 17e editie van Dance Flavours Performance Night in Theater a/d Rijn in Arnhem. Dance Flavours is een podium voor werk van opkomende makers in verschillende stadia van het maakproces: van work in progress tot herneming.

Bij Dance Flavours krijgt het publiek de mogelijkheid om te proeven van het werk van verschillende hedendaagse artiesten. Het publiek krijgt een fijne, afwisselende avond uit én een bijzondere kennismaking met hedendaagse dans en haar makers. De Arnhemse Meisjes willen op die manier nieuwe mogelijkheden in de stad creëren voor professionele dansers en makers op het gebied van hedendaagse dans.

Op maandag 21 november vindt om 20:00 de 17e editie plaats van Dance Flavours Performance Night in Theater a/d Rijn in Arnhem. Op het programma staat de performance ‘4 | 2 | 3’ van Amit Palgi, ‘Twentysomething’ van Collectief MAMM, ‘M/Others’ van Danielle Gallia-Kind en ‘Agatha’ van Paula Niehoff.

Tickets zijn naar pay what you can € 3,- tot € 17,- en nu verkrijgbaar via de website van Theater aan de Rijn: www.theateraanderijn.nl.

Arnhemse Meisjes – DFPN 21 november 2022 – Credits Anna Fransen

Over Danscollectief Arnhemse Meisjes
Hedendaagse Danscollectief Arnhemse Meisjes bestaat uit vijf uiteenlopende choreografen en dansers: Inbal Abir, Aïda Guirro Salinas, Yeli Beurskens, Anna Fransen en Kim Tuerlings. Ze creëren toegankelijke dansvoorstellingen in de buitenlucht en openbare ruimte. Daarnaast organiseren ze verschillende activiteiten en evenementen in Arnhem die bijdragen aan een levendig dansklimaat, zoals workshops voor zowel professionele dansers als amateurs en de Dance Flavours Performance Nights waarmee ze een podium bieden aan andere jonge (dans)makers. Ze wonnen de Arnhemse Cultuurprijs 2020 en maakten de korte dansfilm Memories of the Future – die al op filmfestivals van Rusland tot aan de Verenigde Staten te zien is geweest.

www.arnhemse-meisjes.com

Dance Flavours Performance Night wordt ondersteund door Gemeente Arnhem.

Foto: Anna Fransen

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.