Kinderfilm en activiteiten in Focus in de voorjaarsvakantie

1 Minuut
kung-fu-leeuw-st-3-jpg-sd-low_2126750834.jpg

Kom vakantie vieren in Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein in Arnhem! Traditiegetrouw staat bij Focus de voorjaarsvakantie (18 t/m 26 februari 2023*) in het teken van Focus Junior. Elke dag is er wat te zien of te doen, voor kinderen vanaf 3 jaar. Naast de beste kinderfilms en bijpassende pauze-activiteiten, kun je in Focus | Eten + Drinken de hele vakantie tussen 11:30 en 16:00 voor maar €7,- je eigen pannenkoek komen versieren (en daarna natuurlijk opeten!).

Voor de allerkleinsten vertoont Focus De krekel (3+), een serie van zeven prachtige muzikale animaties van de maker van Het Molletje. Kinderen van 6 jaar en ouder kunnen komen kijken naar de geweldige animatiefilm Shaun het Schaap: De Film (6+), Wiplala (6+) naar de verhalen van Annie M.G. Schmidt en de veelbekroonde stopmotionfilm Knor (6+) van Mascha Halberstad, al maanden een hit in Focus. Bovendien zijn er twee nieuwe films te zien in de voorjaarsvakantie. Allereerst de spannende en stoere jeugdfilm Kung Fu Leeuw (8+) over de uitdagingen van opgroeien (waarbij de wijze lessen uit de vechtsport natuurlijk handig van pas komen). En tot slot de grappige animatiefilm Kleine All (7+), waarin All optreedt als menselijke antenne zodat zijn buurman contact kan zoeken met UFO’s, en daarmee een geweldig avontuur in gang zet. Genoeg keuze dus!

Bij een aantal films staan gratis pauze-activiteiten gepland: op zondag 19 februari bij De krekel om 10:45 uur en op donderdag 23 februari bij Wiplala om 11:00 uur en Shaun het Schaap: De film om 11:15 uur. Op dinsdag 21 februari is er een speciale Cinekid-voorstelling van Kung Fu Leeuw, met na afloop een gratis Kung fu demonstratie en les door Kung Fu school Golden Dragon. Bekijk het programma op www.focusarnhem.nl.

*Ook de week erna (voorjaarsvakantie in Regio Midden en Noord) zijn er extra veel kinderfilms te zien in Focus. Het programma is te vinden op www.focusarnhem.nl.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.