Nederlandse waterstofcommunity presenteert de eerste internationale waterstofgids

1 Minuut
Waterstof

In de eerste internationale waterstofgids staan veel verschillende Nederlandse organisaties die zich met waterstof bezighouden, waarvan 9 uit Arnhem. De gids is een initiatief van FME, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Topsector Energie. 

De afgelopen maanden hebben FME, RVO en de Topsector Energie aan de gids gewerkt. Alle organisaties die zich met waterstof bezighouden worden genoemd en hun activiteiten kort beschreven. Uit Arnhem zijn dit Alles over Waterstof, Elestor, de HAN, HY-Cell, HyET Hydrogen, HyGear, HyMove, Kiemt en MTSA.

Met de gids wordt zowel nationaal als internationaal getoond welke waterstof expertise er in Nederland en Arnhem aanwezig is.  Nederland is vastbesloten om een substantiële en constructieve rol te spelen bij het opbouwen van een mondiale waterstofeconomie.

Nederland heeft veel te bieden. Zoals deze gids illustreert, staan de Nederlanders al voor op de vooraanstaande Europese initiatieven om een waterstofrevolutie op gang te brengen.  De rol die Arnhem hier in speelt, komt in de gids duidelijk naar voren.

Lees meer over de gids op Alles over Waterstof of download hier de gids.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.