Mout Bierfestival keert in volle glorie terug naar Sonsbeekpark Arnhem van 12 t/m 14 augustus

2 Minuten
Bierfestival Arnhem

De gezelligste biertuin van Arnhem keert van vrijdag 12 augustus tot en met zondag 14 augustus terug naar Sonsbeekpark. Met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, livemuziek en allerlei activiteiten verandert het Sonsbeekpark in een walhalla voor de levensgenieter. Tickets zijn vanaf woensdag 22 juni om 10:00 verkrijgbaar.

Na het succes van afgelopen jaren keert Mout Bierfestival dit jaar weer terug in volle glorie naar Sonsbeekpark. Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 200 verschillende speciaalbieren van diverse (internationale) brouwerijen, livemuziek, lekker eten én heel veel gezelligheid. Het belooft het een editie te worden als nooit tevoren.

Bierfestival Arnhem
_DSC7650
_DSC8017
_DSC7931

“Arnhem voelt als thuiskomen! We kijken enorm uit naar dit festivalweekend. Afgelopen edities hebben we kunnen ervaren hoeveel speciaalbier-liefhebbers uit Arnhem en omgeving ons festival en de speciaalbieren wisten te vinden. We kunnen niet wachten om Arnhem te trakteren op drie dagen lang smaaksensatie.” – Aldus Tinus Weijkamp, oprichter van Mout Bierfestival.

Genieten als vanouds
Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbierenbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. Ook is er wijn en fris en zijn er alcoholvrije bieren verkrijgbaar bij de Mout bar.

Nieuw dit jaar zijn de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeller & Lagunitas. In samenwerking met Untappd is er een speciale live-experience ruimte waar je alle ins en outs kunt ontdekken van Untappd. Verwacht een breed muzikaal live-programma met de beste boogie, rockabilly en funk.

Er zijn wederom speciale proeverijen onder begeleiding van dé favoriete biersommelier van Nederland: Arvid Bergström. Ook aan de fijnproevers is gedacht met eten uit onze speciale beerkitchen: van BBQ gerechten tot lekkere vega burgers. Kortom, het belooft een editie te worden waar alles uit de kast getrokken wordt.

Tickets voor Mout Bierfestival 2022 zijn vanaf woensdag 22 juni 10:00 uur verkrijgbaar voor €9,50,- (inclusief €2,- borg en exclusief €0,50 servicekosten per ticket & €1,00 servicekosten per order). Er is ook een beperkt aantal Early Beer-tickets verkrijgbaar voor €7,50 (inclusief €2,- borg en exclusief €0,50 servicekosten per ticket & €1,00 servicekosten per order). Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.