Ahmed Marcouch nieuwe voorzitter The Economic Board

1 Minuut
Burgemeester Marcouch

Per direct heeft The Economic Board  een nieuwe voorzitter: Ahmed Marcouch, burgemeester van de gemeente Arnhem. Marcouch neemt het stokje over van de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls die in januari voorzitter is geworden van de vernieuwde versterkte samenwerking van achttien regiogemeenten, de Groene Metropoolregio Arnhem – Nijmegen, die mede door Marcouch tot stand kwam.

De impact van de coronacrisis is groot en raakt de levens van inwoners en ondernemers. Marcouch ziet hierin een belangrijke taak voor hemzelf en voor The Economic Board weggelegd.

“Juist nu veel inwoners en ondernemers inzitten over hun gezondheid, hun werk en inkomen is zekerheid en een sterke economie van groot belang zodat voldoende banen blijven bestaan en ook weer nieuwe banen ontstaan. De komende jaren zal ik mij samen met mijn zeventien medeboardleden vanuit bedrijven, kennisinstellingen en overheden hardmaken voor een sterke en aantrekkelijke regio die zorgt voor investeringen, meer banen en een beter, gezonder en duurzaam leven voor haar inwoners.”

Lees het hele artikel van The Economic Board.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.