Juni is Modemaand in Arnhem!

2 Minuten
State of Fashion

Het is juni en dat betekent Modemaand in Arnhem! Van 3 juni t/m 3 juli 2022 staat Arnhem (en onze socials) in het teken van (duurzame) mode, waarbij het Fashion + Design Festival Arnhem samen met verschillende partners, ontwerpers en ondernemers laat zien hoe waardevol mode en design is. Deze modemaand is ook de tweede editie van de State of Fashion Biënnale. Hét mode-event dat ook bezoekers van ver buiten de landsgrenzen trekt.

Ways of Caring
Met het thema Ways of Caring vraagt de tweede editie van State of Fashion opnieuw aandacht voor de huidige staat van de mode. Dit keer specifiek voor het repareren van de verbroken verbanden en verstoorde relaties in de modewereld. Wat is je relatie met je eigen kleding? Wie heeft mijn kleding gemaakt? Allemaal zaken die onderzocht worden. Met meer dan 70 (inter)nationale ontwerpers, tientallen activiteiten op 5 locaties is State of Fashion hét mode evenement van Nederland.

Aftrap op 2 juni
Op 2 juni trappen FDFA & samenwerkingspartner State of Fashion de Juni Mode Maand Arnhem af met LOVE.JOY.NOW. Het thema voor dit openingsfeest in Luxor Live werd uitgewerkt door artiest en designer Bas Kosters. Vanaf 3 juni is er een vol programma met activiteiten die op verschillende punten in de stad plaats vinden. Kijk voor het hele programma in de agenda’s van Fashion Design Festival Arnhem en State Of Fashion.

Lees hier meer over duurzame mode uit Arnhem of kom meer te weten over State of Fashion of het Fashion + Design Festival Arnhem.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

In Arnhem vind je kunst gewoon op straat

2 Minuten
Aardvarken in Arnhem