De leukste tips voor je zomer in Arnhem!

1 Minuut
Zomer in Arnhem

De zomer in Arnhem is begonnen en Reisbureau ’t Grune Hert is open! Op ’t Grune Hert vind je tips, hotspots, routes van bekende Arnhemmers, leuke video’s, evenementen en nog veel meer inspiratie voor een fantastische zomer in Arnhem! Om je zomer nog leuker te maken hebben we ook een unieke Arnhemse prijs om weg te geven. Lees hieronder hoe je kans maakt!

Ontwerp zonder titel (20)

Van relaxen op Strand Zuid tot wandelen door het Modekwartier en van de kunsttentoonstelling tot karten in de koepelgevangenis: dit is Arnhem. Op ’t Grune Hert hebben we de nieuwste hotspots, evenementen en uitjes verzameld en laten bekende Arnhemmers hun mooiste Arnhemse plekken zien. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw lievelingsplekken in Arnhem.

Foto wedstrijd met unieke prijs
Oké, in het vloggen hadden jullie niet zoveel zin. Maar we hebben een te gekke prijs om weg te geven en daarom geven we iedereen nog een kans om te winnen. Wat moet je doen? Heel simpel. Maak een mooie zomerse foto in Arnhem, zet hem op Instagram of Facebook, tagg ons (@ditisarnhem) in je foto en gebruik de #zomerinarnhem. Meedoen kan tot 1 september. Die week kiezen we de 5 leukste foto’s uit en mag het publiek stemmen op de winnende foto. Win je? Dan staat je een héél leuk weekend te wachten!

Uniek Arnhems weekend voor 2 personen inclusief:

  • Dudok ontbijt op het glazenbalkon in de Eusebius
  • Lunch én een uniek kijkje achter de schermen in Koninklijke Burgers’ Zoo
  • Cocktail bij de BLOU Rooftop Bar
  • Driegangenmenu bij Perron5
  • Een overnachting in Hotel Haarhuis
  • Dit is PAS Arnhem met €250,- shoptegoed.

Pak je camera en tagg ons in je leukste foto! De winnaar wordt op 5 september bekend gemaakt.

Heb jij tips?

Heb jij leuke tips of opmerkingen over dit bericht?  Laat het ons weten.

Gerelateerde berichten

8 Arnhemse plekken om een frisse neus te halen

2 Minuten
Vijver in Schuytgraaf